søndag 4. november 2012

TAKK

3 måneder har gått, og takkekort er endelig på vei ut til fjern og nær. Selv om kortene har mye av teksten ferdig trykket på, så har det tatt sin tid å få de klare til å sendes eller leveres ut til alle som husket på oss i anledningen.  Bildet fra vielsen i Spania er tatt av min kjære bror, mens alle de andre bildene er tatt av fotograf Haakon Nordvik i forbindelse med festen vi hadde etterpå her hjemme i Norge. Haakon er en veldig dyktig fotograf samtidig som han tilfredstilte vårt ønske om å få alle bildene til odel og eie på en CD. Haakon deltok også som "festfotograf", 
noe vi er særlig fornøyd med at vi valgte.  

Bildene ble utrolig fine, og Haakon har klart å fange lyset på en helt fantastisk måte i mange av bildene; se bare herTakkekortene er bestilt gjennom optimalprint. 

Nå gjenstår bare å printe ut noen bilder som vi selv kan ha her hjemme, 
eller kanskje bare lage en fotobok med bildene i sammen med litt tekst? 
Fint å kunne velge selv uansett hva valget måtte bli, for bildene har vi jo:) 11 kommentarer:

 1. Så nydelig bilde : )
  Vakker stemning!

  Klem Elisabeth

  SvarSlett
 2. Kjempe flott bilde!
  Han er flink han!
  Ha en flott dag!
  Klem

  SvarSlett
 3. Et kjempefint takkekort, og et helt vidunderlig flott bilde av dere to. Du er nydelig!

  SvarSlett
 4. Så nydelig par. Og en fantastisk fin kjole du hadde. Takkekort er alltid litt stress...hehe jeg hadde helt glemt det av jeg helt til jeg fikk et av ei venninne :)

  SvarSlett
 5. Nydelig, Sofie! Han har fanga både øyeblikket og lyset der, fotografen. Eg tenker julekort no, eg... Me tat turen til Stord første helga i desember for å gi gåver og julekort, samt feira litt jul saman med familien til mannen. Der reiser nemelig halvparten på cruise i Karribien i jula. Så det vil seia at eg bør knipse bileta no i helga, bestille, skriva og ha klare. Og så lyt ein vel handla litt gåver også. Kan det verkelig stemma at me er i november... Kvar vert tida av??

  SvarSlett
 6. ååå for eit magisk bilde! så fint :)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord i kommentarfeltet - så finner jeg lettere tilbake til deg:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...