Tur på fjellet en høstdag er et kick for sansene!
Skarp luft, fargespill i naturen, vått på bakken, og lukten av jord.
Høstfjellet gir ny energi. Deler her bilder fra helgens tur på hytta.
På vei opp fredag ettermiddag leste jeg i Kamille Mor & Barn, og i et hjørne fremst i bladet fant jeg den perfekte ideen for helgens tur.
Røre til amerikanske pannekaker ble fylt på termos og tatt med i tursekken sammen med stormkjøkken og blåbærsyltetøy. Deilig pausemat som falt i smak hos både liten og stor. Lagde dobbel røre, så det som ikke fikk plass på termosen ble stekt til frokost neste morgen.
Lyst til å lage selv?
5 dl kulturmelk
2 egg
4 ss smeltet smør
4 ss sukker
5 dl hvetemel (jeg byttet ut halvparten av hvetemelet med fibra mel)
1 ts bakepulver eller 1/2 ts natron
Bland kulturmelk, egg og smør. Ha i det tørre og rør sammen til en jevn røre.
Stek og server.
Nam!
Veldig mange flotte bilder! :)
SvarSlettOg røren på amerikanske pannekaker skal testes ut, i såfall skal jeg refere til din blogg om jeg skulle skrive et innlegg om det.
Mvh.
Stian N. Moen
Åh så flotte bilder Ingrid :-)) Ser ut som at dere har hatt en herlig fjelltur...det hadde vært deilig å være på fjellet!! Smaker de som vanlige pannekaker ??
SvarSlettevy
Fjellet er fantastisk!! Og det så veldig godt ut ;-)
SvarSlett