mandag 2. juli 2012

Obligatorisk

Å røre jordbær er en obligatorisk oppgave hver sommer. 
En kasse med jordbær røres med sukker i kjøkkenmaskinen, helles over i små beger, og settes i fryseren. Klare til å tas frem en regnfull høstkveld, en kald vinterdag eller en lys vårdag i mars - for å nytes sammen med en skive brød, boller eller vafler. 






I dag ble det nyrørt jorbær og hjemmebakt frokostbrød til kvelds. Tror storebror spiste mer enn magen orket, mens lillebror tok en juksevariant og slikket av syltetøyet for så å få en ny ladning på det halvspiste brødet:) 
En stor krukke med syltetøy fant veien inn i kjøleskapet, klar for å legges på nye brødskiver i morgen... 

Sofie

7 kommentarer:

  1. Min mormor hadde alltid rørte jordbær og det var det beste jeg kunne få på vaflene. Et skikkelig sommerminne <3
    God sommer.
    Klem Ellen

    SvarSlett
  2. Ah, rørte jordbær er noe av det mest fantastiske som finnes!! Ferskt brød og jordbær - da er jeg ustoppelig!!

    SvarSlett
  3. Det såg godt ut:-) Ikkje noko betre enn norske jordbær.

    SvarSlett
  4. ser fantastisk ut, nyrørt syltetøy er skikkelig luksus. Håper du får ei fin helg;)

    SvarSlett
  5. Det der ser nydelig ut! Sommerfrokost med jordbær på skivene er langt mer typisk norsk sommer enn strålende sol og strand og solbrune bein. ;)

    SvarSlett
  6. Så deilig!! Bruker du kun sukker? Ikke noe frysetøy? Vil unngå frysetøy hvis jeg kan :) Linds

    SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord i kommentarfeltet - så finner jeg lettere tilbake til deg:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...