Å røre jordbær er en obligatorisk oppgave hver sommer.
En kasse med jordbær røres med sukker i kjøkkenmaskinen, helles over i små beger, og settes i fryseren. Klare til å tas frem en regnfull høstkveld, en kald vinterdag eller en lys vårdag i mars - for å nytes sammen med en skive brød, boller eller vafler.
I dag ble det nyrørt jorbær og hjemmebakt frokostbrød til kvelds. Tror storebror spiste mer enn magen orket, mens lillebror tok en juksevariant og slikket av syltetøyet for så å få en ny ladning på det halvspiste brødet:)
En stor krukke med syltetøy fant veien inn i kjøleskapet, klar for å legges på nye brødskiver i morgen...
Sofie
Min mormor hadde alltid rørte jordbær og det var det beste jeg kunne få på vaflene. Et skikkelig sommerminne <3
SvarSlettGod sommer.
Klem Ellen
Ah, rørte jordbær er noe av det mest fantastiske som finnes!! Ferskt brød og jordbær - da er jeg ustoppelig!!
SvarSlettDet såg godt ut:-) Ikkje noko betre enn norske jordbær.
SvarSlettser fantastisk ut, nyrørt syltetøy er skikkelig luksus. Håper du får ei fin helg;)
SvarSlettDet der ser nydelig ut! Sommerfrokost med jordbær på skivene er langt mer typisk norsk sommer enn strålende sol og strand og solbrune bein. ;)
SvarSlettMmm, nam nam!
SvarSlettSå deilig!! Bruker du kun sukker? Ikke noe frysetøy? Vil unngå frysetøy hvis jeg kan :) Linds
SvarSlett