tirsdag 10. april 2012

Kunst

Liker du kunst? Hva er kunst egentlig? 

Noen har sterke meninger om hva som er kunst og hva som ikke er det. For meg er kunst mye forskjellig, men jeg er nok ikke av den som har det videste kunstbegrepet tror jeg, og jeg liker heller ikke alt av det som ofte kalles kunst. 

Men det er jo greit, at alle har hver sin smak tenker jeg. Heldigvis for meg så var det ingen som hadde samme smak som meg da jeg skulle velge meg et bilde i årets trekningen i bedriftskunstforeningen. Jeg fikk 1.valget mitt selv om jeg var nr 22 på listen! 
Heldig meg - gjett om nervene var i spenn da det nærmet seg min tur,
 og ingen så langt hadde valgt "mitt" bilde! Bilde er egentlig veldig annerledes i forhold til andre bilder jeg har. Da jeg for første gang så bilder av denne kunstneren i fjor høst var jeg ikke noe begeistret for de, men etter å ha sett på de i uker og måneder så ble det plutselig veldig meg likevel... :) Bilde er laget av Vasarely - og henger  i trappen i gangen på vei opp til 2.etasje. 
Det perfekte stedet når veggen er stor, høy (opp til 6.m på det høyeste) og hvit. Grafiske mønstre som jeg tidligere ikke har følt har vært "meg" er nå helt meg likevel, og jeg nyter synet av bilde hver gang jeg går opp trappen. 

Fint å oppleve at en stadig er i endring, og ser på ting med nye øyne, for ellers ville livet vært litt kjedelig tror jeg:) 

3 kommentarer:

 1. kjempe stilig bilde!! Heldig du er!

  SvarSlett
 2. Kjempefin og inspirerende print! :)

  SvarSlett
 3. Hei:) Kjempe stilig bilde! Jeg liker gode bloggen din! Jeg har en liten overaskele til deg inne på bloggen min:)

  Klem Camilla

  SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord i kommentarfeltet - så finner jeg lettere tilbake til deg:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...