fredag 27. januar 2012

Og ingen krok er mørk...

Det er fredag. 
Deiligste dagen i uka! Når mørke begynner å snike seg innpå blir lys tent i hele stua.
Lyshuset står i hjørnet og skinner utover på veggene rundt :) 
Den fineste julegave fra bror og svigerinne. Har oppdaget at jeg bokstavelig talt "svir av" store mengder lys på den mørke årstiden, og nå er jeg helt tom for vanlige hvite stearinlys fra Ikea...sukk...må vel ut på jakt, for det er ikke planer om en Ikea tur helt ennå.

Har i lang tid hatt litt "overflod" av telysestaker og kubbelys, og har derfor vært litt på utkikk etter fine vanlige lysestaker. To dukket opp nå med kort mellomrom rett etter jul. 
Kähler sin fine "kammerstake" i porselen i en fin gråbeige farge (jeg kaller den det fordi den minne om lysestakene kammerpikene gikk rundt med for kanskje 100 år siden). 
Kjøpt hos Hødnebø i Haugesund (som for øvrig selger masse fint fra Kähler).Ferm Living sin enkle stake i malt tre. Sistnevnte "datt ned" i posen fra salget hos Illums i København ("datt og datt fru blom" sier min kjære....haha..)

Levende lys gjør den mørke årstiden litt lysere, ikke sant? 

God fredagskveld til deg:)
1 kommentar:

 1. Jeg er så enig, så enig!
  Det er flott med levende lys, og her går det også STORE mengder telys og stearinslys. Jeg bunkrer opp hver gang jeg er på IKEA jeg også, og tar med mange fler enn jeg TROR jeg får bruk for!:-)
  Likte veldig godt de nye lysestakene dine, både Kähler og Ferm Living har blitt store favoritter hos meg. Har ikke så mye av det, men det er jo lov å drømme (og ha en laaaang ønskeliste?!:-)!
  Håper du har en fin helg!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett

Legg gjerne igjen noen ord i kommentarfeltet - så finner jeg lettere tilbake til deg:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...