tirsdag 29. november 2011

Jentenes juleverksted

Egentlig skulle helgen som var tilbringes på hytta på fjellet. Årlig tradisjon for store og små siste helgen i november. En deilig helg som pleier å inneholde førjulskos, pepperkakebaking, litt lek i snøen (dersom den er kommet) og spillkvelder. Årets førjulshelg på hytta blåste bort - bokstavlig talt! For med stiv og sterk kuling på fjellet er faren stor for at veien stenges, og da ble valget enkelt. Vi ble hjemmet, men førjulskos og pepperkakebaking ble det likevel.  

Storesøster var i skikkelig førjulsmodus, så hun og en venninne ville så gjerne lage noe mer. Så da rotet vi frem nyinnkjøpte kubbelys fra IKEA, nye juleservietter, spiseskjee og tente så opp noe lys på bordet, og laget... gjett hva? Vi laget de fineste julelysene (etter ide fra mrs Hardy). For oppskrift - sjekk her
Når lysene var ferdig laget ble de fint innpakket som julegave med silkepapair, washi-tape, tau og klistemerker. Heldige er de som får disse under treet:)Flere julegaver skal lages litt etter litt de neste ukene. 
Verdens beste gave er å få noe som er laget og bare finnes i det ene eksemplaret. 

Sofie

1 kommentar:

Legg gjerne igjen noen ord i kommentarfeltet - så finner jeg lettere tilbake til deg:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...